AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš prirastao je srcu mnogobrojnoj publici kako zbog svoje pozitivne energije koju emituje u Beloj kući, tako i zbog humora koji ga čini posebnim i primećenim.

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Zadrugu kako bi porazgovarao sa takmičarima o svim aktuelnostima, a među prvima je bio on, koji je bez dlake na jeziku otkrio kakvI su zapravo njihovi međuljudski odnosi.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde da budem pozitivan, mene svađe ne zanimaju. Našao sam grupu koja mi odgovara, nisu to nikakvi klanovi. Ja ću se truditi sa ovim mojima sa kojima se družim da pravimo šou. Ovde su svi za sebe, svi imaju neke kritike. Mi nikoga ne diramo, pravimo pozitivnu atmosferu, energiju. Da li će uspeti da nas razdvoje, videćemo. Moram ti iskreno reći, pričajući sa devojkama koje su ušle, Vladimir i ja smo postali najtraženiji muškarci u kući. Ja ne znam šta je sa muškarcima. Da li nemaju iks faktor, zašto ga nemaju, ne znam. Ja sam ih par puta gurao u neku priču - rekao je Janjuš.

Iako je poznato da je oženjen i da ima ćerku Krunu, on nije imao problem da prizna sa kojom učesnicom bi započeo ljubavnu romansu, ali i šta ga sprečava.

Foto: TvPink Printscreen

Da sam slobodan, zaintrigirala bi me neka sigurno. Ova Iva je skroz korektna, ali sad je ne gledam na taj način. Kažem, da sam slobodan. Iva je savršena devojka i izgledom i ponašanjem. Milica je ćutljiva, nije moj tip. Šopićka je mala, nije moj tip. Da su Milica i Ivana u opticaju, ja bih Ivanu izabrao. Milica je povučena, ne mogu da kažem da je loša, ali je povučena. Ona je tip devojke koja je svašta prošla u životu - rekao je Janjuš.

Iako je sa Vladimirom Tomovićem u dobrim prijateljskim odnosima, on je u razgovoru sa Ognjenom priznao da ne može da sazna koja zadrugarka mu se najvše dopala, budući da sa svakom na isti ili sličan način vodi iste razgovore i upućuje slične komplimente.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Vladimira ne mogu da provalim, to još nisam sreo. On sa svakom, svaka mu je draga. Mi sedimo pet minuta, a on kaže da je Miona slatka, posle dođe sa Šopićkom, pa sa Krunićkom. Ne mogu da ga provalim. Što se tiče Karića, očekivali su od njega da opravda prezime, ali on je sasvim kulturan momak koji uopšte neće da dozvoli sebi da ponizi devojku na bilo koji način. Izgleda da nijedna nije njegov tip. Što se tiče Tare i Matije, mislim da je ona mnogo talentovana, ali izgleda da ona ne može da se opameti. Ja ne znam kakva je njena prošlost, ali očigledno da je imala problema u životu. Mislim da nema ništa između njih - bio je iskren Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marko Janjušević

'