AKTUELNO

Popularni glumac i voditelj je otvoreno govorio o odnosu sa svojom izabranicom.

Ivana Baltić Aleksić je ove nedelje u svojoj emisiji "Ja to tako", ugostila popularnog glumca i voditelja Andriju Miloševića.

Foto: Printscreen

Na smamom početku, voditeljka je Andriji pustila snimak iz emisije kada je njegova devojka Aleksandra Tomić bila gost, a zatim je glumac komentarisao njene izjave.

Foto: Printscreen Instagram

Aleksandra je, između ostalog, rekla kako se najviše plašila pritiska ljudi, kada se saznalo da je u vezi sa Miloševićem.

- Hrabra je zato što je sa mnom - rekao je Andrija, na šta je Ivana dodala:

- Ne, ne, hrabra je što je izgurala taj početak.

Foto: Printscreen

S obzirom na to da je Aleksandra glumica, Ivanu je zanimalo da li je ljubomoran što je okružena muškarcima poput Aleksandra Radojičića i Viktora Savića.

- Ja sam celu njenu ekipu već znao, nekih desetak godina. Kad sam je upoznao, nisam mogao da verujem da se svi poznaju i druže - bio je iskren voditelj, a zatim otkrio šta ga je privuklo kod nje.

- Ona je jaka ličnost, to je primarno. Magnetična je, ima nešto u sebi što privlači ljude. Ona je dobar i častan čovek, dobar prijatelj. Bitno je da u vezi žena bude jaka. Vi ste kičma svake porodice, mi muškarci smo labilna, nesrećna bića. Što pre to shvatimo, bolje za sve - rekao je popularni voditelj.

Foto: Printscreen

Autor: M. Đurović

#Aleksandra Tomić

#Andrija Milošević

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#glumac

'