AKTUELNO

Spreman je da učestvuje u odgajanju deteta.

Maneken i bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Toma Panić za emisiju ''Premijera - vikend specijal'' govorio je o trudnoći svoje bivše devojke Nadežde Biljić, koja će mu podariti dete, nakon pakla kroz koji su prošli nakon što je on fizički nasrnuo na nju.

PROČITAJTE JOŠ: ZNALA SAM DA ĆE VEĆINA NJIH DA UDARI NA MENE, A TO MOG TATU NAJVIŠE BOLI: Luna progovorila o Gagijevom boravku u 'Zadruzi 3', a evo šta je rekla o Miljkoviću!

Foto: TvPink Printscreen

Panić je na samom početku razgovora stao na put svim glasinama da dete nije njegovo, a onda je progovorio i kako je protekao njegov razgovor sa Nadeždinom majkom Slavicom.

- Istina je da ću postati tata, majka mi je javila. Sa njenom majkom sam se čuo, čestitala je ona meni i ja njoj. Moj otac je malo zbunjen, majka je srećna. Nadeždini su isto tako srećni. Nadežda je još odavno isticala da želi da postane majka, a ja nisam još razmišljao u tom pravcu. Peta nedelja trudnoće je u pitanju, tako da nema prostora sumnji. Da, siguran sam da je moje - rekao je Toma u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem i otkrio o čemu će najpre porazgovarati sa Biljićevom.

Foto: TvPink Printscreen

- Pitaću je kako se oseća. Zanima me da li je dobro i na šta je spremna da tu trudnoću izgura kako treba. Ja ću biti tu za nju, a da li ćemo biti zajedno, to je neka druga tema. Ne razmišljam sada o tome, ali biću tu za nju šta god da joj zatreba - rekao je maneken za emsiju ''Premijera - vikend specijal'' i dodao da je njegova majka u konstantnom kontaktu sa pevačicom.

- Moja majka se stalno čuje sa Nadeždom - rekao je Panić.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Toma Panić

'