AKTUELNO

Komentari na društvenim mrežama govore sve!

Milica Kemez, jedna od najlepših učesnica treće sezone najgledanijeg rijalitija u Evropi, pokupila je sve simpatije naroda kada je pred zadrugarima otvorila dušu ispričala svoju tešku životnu priču iz koje je izašla kao pobednik. Njeni cimeri su je pohvalili jer je veliki borac, a o njenoj lepoti se govorilo još od kada je zvanično potvrđeno da će biti učesnica "Zadruge 3".

Foto: TvPink Printscreen, Pixabay

Na njenu lepotu i šarm pali su Suzana Ćubela i Filip Đukić, koji su otvoreno priznali emocije koje gaje prema Milici. Varnice između Kemezove i Đukića videle su se nakon prve žurke koju je organizovao Veliki šef, a nekoliko dana nakon je pao i prvi poljubac.

Pročitajte: HOĆE S*KS PRED KAMERAMA SA NJIM! Ivana Šopić bi volela VRELU AKCIJU sa OVIM zadrugarom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ova atkraktivna zadrugarka ne može da se pohvali samo svojom lepotom, već i zanosnim telom. Kemezova voli da uživa kraj vode, a mi smo na njenom Instagram profilu pronašli nekoliko slika koje su nastale tokom vrelih letnjih dana i na kojima Milica pozira u bikiniju.

Foto: Printscreen Instagram/milica_kemez_official

Foto: Printscreen Instagram/milica_kemez_official

"Vatra živa", "S*ksi", "Izgledaš odlično, princezo", "Koja grmljavina" samo su neki od komentara na njenim slikama.

Pročitajte: JA BIH ZAPOČELA VEZU SA TOBOM AKO... Iva otvoreno priznala Kariću da joj se DOPADA, pa mu postavila ovaj ULTIMATUM (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/milica_kemez_official

M.P.

#Milica Kemez

'