AKTUELNO

Morala je to da uradi!

Pevačica Nataša Bekvalac stavila je nove silikone u grudi! Pop pevačica rešila je da posle sedam godina ode na remont poprsja i dotrajale implantate zameni lepšim i čvršćim.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

- Nataša vodi računa o izgledu i zato je odlučila da zameni silikone koje je stavila u grudi 2012. godine. Otišla je u jednu beogradsku kliniku i tamo se podvrgla intervenciji. Iskoristila je sad ovaj period kada nema puno nastupa da zameni silikone, jer joj uskoro počinju pripreme za veliki solistički koncert koji je zakazala za 14. februar u Beogradskoj areni. Sada je rešila da fizički izgled dovede do perfekcije - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Trenutno se oporavlja, operacija je prošla u najboljem redu. Sestre Dragana i Kristina joj pomažu oko mlađe ćerke Katje, tako da je pitanje dana kada će se Nata vratiti uobičajenim aktivnostima.

Foto: Promo.

Prema rečima izvora, pevačica nije želela da menja oblik i veličinu silikona.

- Nataša ne voli preterano velike grudi, pa je tražila da joj novi silikoni izgledaju što prirodnije. Ima iste grudi kao i do sada, samo što su čvršće nego pre.

Inače, Nata je do sada išla tri puta na operaciju grudi. Prvi put 2000. godine, a zatim ponovo 2012. Međutim, posle dojenja mlađe ćerke Katje, Bekvalčeva je odlučila da je došlo vreme da svoj dekolte osveži i izgleda najbolje što može.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Silikoni

'