AKTUELNO

Nikome nije jasno ko je hteo da mu naudi!

Miroslavu Iliću navodno su pokušali da zapale kuću u Mrčajevcima, a sve je video njegov komšija u selu. Kako kaže komšija, trojica momaka su nosila kanistere sa benzinom i upaljače.

Foto: TV Pink Printscreen

- Video sam da polivaju oko kuće benzinom. Ne znam što su to radili i šta im je Miroslav kriv, ali sam siguran da su hteli sve da spale. Srećom, sve je video još jedan komšija i izleteo napolje. Čuo sam ga kako viče "Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čoveku kuću benzinom?!" Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i razbežala - rekao je, navodno, komšija za Skandal.

- Izbegnut je požar, ali da se sve to desilo malo kasnije kada svi spavamo, sve bi izgorelo. Stvarno ne znam ko bi Miroslavu hteo da naudi, i to ovde u selu. Sva sreća da on sa porodicom tada nije bio ovde, nego su bili u Beogradu. On je sa svima dobar, svi ga cene i poštuju, sigurno niko iz sela nema s tim veze. Moguće da su neki huligani i vandali i da nije ništa lično, nego tako prave gluposti. U svakom slučaju, izbegnut je požar što je najvažnije - zaključio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Miroslav Ilić

'