AKTUELNO

Nije im prećutala!

Stanija Dobrojević, bivša zadrugarka koja je osvojila treće mesto u spektakularnom superfinalu "Zadruge 2", iako nije učesnica "Zadruge 3" je jedno od imena koje takmičari najčešće pominju. Naime, njen bivši dečko Vladimir Tomović je od prvog dana učesnik treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, a Dobrojevićeva je česta tema u njegovim razgovorima.

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški, koja je priznala da je bila zaljubljena u Vladimira, u jednom od razgovora sa Tomovićem i zadrugarima je rekla da je Stanija nosila "kinesko dupe" u kući i da su joj se svi zbog toga smejali, a Crnogorac je tada stao u odbranu svoje bivše devojku, koju je prethodno komentarisao u lošem kontekstu.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa atraktivnom bivšom zadrugarkom, koja nam je preko njene prijateljice i PR menadžerke Tamare Taše Radoman poslala poruku za Minu i Tomovića.

Stanija je od izlaska iz Zadruge u medijskoj ilegali, od tada nijednu izjavu nije dala. Upravo je stigla iz Amerike u Srbiju! Što se dešavanja u ''Zadruzi'' tiče, Stanija je česta tema. Minine opaske da je Stanija furala umetak za zadnjicu bi mogle da prođu da nacija nije imala priliku da gleda Staniju u kupaćem kostimu na bazenu ''Zadruge'' ili na ''Zadrugoviziji'' u provokativnim izdanjima... Stanija je poznata zbog svoje prirodno dobre zadnjice! Tomovića ne bih komentarisala mnogo jer je kontradiktoran, prvo je ispljuje u ''Narod pita'', a sada se vidi da je još nije preboleo. On je za koji dan već u vezi, samo da se odluči s kojom. Ipak, u svakoj do kraja života ima da traži Staniju! Od svih devojaka tamo kada bi spojili jednu ne bi bila Stanija! Mi mu svakako želimo sreću i da se pokaže u što boljem svetlu u ''Zadruzi 3'' - poručuju iz Stanijinog PR tima.

PROČITAJTE JOŠ: OVDE JE NOSILA KINESKO D*PE: Mina žestoko isprozivala Staniju, Tomović stao u odbranu bivše, nećete verovati šta je rekao! I TO SE DESILO!

Foto: Privatna arhiva

M.P.

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

'