AKTUELNO

Još uvek nije našla srodnu dušu.

Muzička zvezda Marija Šerifović svojim postupcima ne prestaje da intrigira javnost. Naime, ona se pojavila preksinoć na otvaranju studija svog dobrog prijatelja Saše - Saška Nikolića, gde je sve okupljene iznenadila jednim gestom.

Marija je dobrog prijatelja i poslovnog saradnika uhvatila i poljubila u usta, dok mu je na samo nekoliko metara stajala supruga, što je okarakterisala kako slučajnost.

Slučajno je bilo i ne bih o tome ako već imate fotografiju - smeje se pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Šerifovićeva veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno objavljuje emotivne poruke, ona je otkrila i da li je zaljubljena.

I dalje sam singl, ako me to pitate. A vi previše ozbiljno shvatate baš sve što ja objavim na Instagramu - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RADINA KOLEGINICA SLALA NJENOM DEČKU SLIKE NA KOJIMA JE OBNAŽENA! Pevačica obelodanila sve, evo kako je saznala KO JE ONA: NISAM ZNALA DA LI DA JE ZGROMIM ILI ŠTA DA URADIM!

Marija je prokomentarisala i nedavno održanu paradu LGBT zajednice.

U potpunosti podržavam održavanje Parade ponosa jer je to svojevrstan protest koji služi za skretanje pažnje javnosti i institucija na probleme sa kojima se LGBT zajednica suočava, a koji nisu nimalo naivni. Drago mi je što ima sve manje policije tokom održavanja Prajda i što ga posećuje sve više ljudi. Ja sam tu da uradim šta je u mojoj moći i to aktivisti za LGBT prava znaju - objasnila je Marija.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

D. B.

#Marija Šerifović

'