AKTUELNO

Sa njom nema šale.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ovih dana je u žiži javnosti otkako se saznalo da se razvela od svog supruga Džunior Džeka. U javnosti se mnogo spekulisalo o tome zašto je došlo do razvoda, kao i da li je bila umešana treća osoba, ali ona o tome nije želela da priča.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Umesto toga, Kaja je objavila kaver za pesmu Lejdi Gage "Million reasons" uz brutalnu poruku.

- Postoje ti neki mali ljudi, koji mi nisu dorasli. Koji uzimaju, tlače, ponižavaju... Sve u svrhu toga da nas spuste na svoj nivo. “Da te mrze, a da ti se dive”, kao u pesmi koju su stvorili veliki ljudi. Nadareni ljudi. I njih su mrzeli, a divili su se. Zarađivali na njihovoj nesreci. Nazivali pogrdnim imenima. Pokušavali da ih naprave sebi slicnim. Nas takve, vazda su želeli da omalovaže. Oni koji nisu kao mi. Oni koji nam ne mogu prići. Oni koji ne mogu doći do nas. I kad smo arogantni prema njima jer nas napadaju i blate, onda nas blate jos više, dižu bune, ustanke, orkestrirano napadaju i prodaju naše suze za sitniš, onim sebi sličnima, koji kupuju jeftine stvari i još jeftinije priče. Mogu da mi oduzmu sve, da naprave od mene sve najgore, ali muziku mi ne mogu oduzeti nikad. A oni koje volim znaju ko sam ja. Ni to mi ne mogu oduzeti. Nikada - napisala je Kaja.

View this post on Instagram

Postoje ti neki mali ljudi, koji mi nisu dorasli. Koji uzimaju, tlače, ponižavaju...Sve u svrhu toga da nas spuste na svoj nivo. “Da te mrze, a da ti se dive”, kao u pesmi koju su stvorili veliki ljudi. Nadareni ljudi. I njih su mrzeli, a divili su se. Zaradjivali na njihovoj nesreci. Nazivali pogrdnim imenima. Pokusavali da ih naprave sebi slicnim. Nas takve, vazda su zeleli da omalovaze. Oni koji nisu kao mi. Oni koji nam ne mogu prici. Oni koji ne mogu doci do nas. I kad smo arogantni prema njima jer nas napadaju i blate, onda nas blate jos vise, dižu bune, ustanke, orkestrirano napadaju i prodaju naše suze za sitniš, onim sebi slicnima, koji kupuju jeftine stvari i jos jeftinije priče. Mogu da mi oduzmu sve, da naprave od mene sve najgore, ali muziku mi ne mogu oduzeti nikad. A oni koje volim znaju ko sam ja. Ni to mi ne mogu oduzeti. Nikada.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Autor: N. Vujčić

#Kaja Ostojić

'