AKTUELNO

Svi su čekali ovaj trenutak!

Ove večeri održava se velika, glamurozna proslava povodom 25. godina postojanja najgledanijeg i najuspešnijeg komercijalnog medija na ovim prostorima, televizije Pink. Vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović obratio se večeras svim prisutnim zvanicama i poželeo im da se dobro provedu, te poručio da ćemo ovih 25 godina ostaviti iza nas jer svaki novi dan donosi novu šansu.

Ono što je privuklo veliku pažnju jeste dolazak zvanica iz svih slojeva javnog života Srbije, a među njima su bili i bivši zadrugari Toma Panić i Nadežda Biljić.

Foto: Pink.rs.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja njih dvoje su se našli u žiži javnosti kada je Toma pretukao Nadeždu u stanu u Beogradu u kom je ona boravila, a on je zatim dobio zabranu prilaska. Međutim, ono što niko nije očekivao, pa ni njih dvoje, jeste da će Nadežda ostati trudna sa Tominim detetom.

Ove večeri njih dvoje su se prvi put sreli nakon isteka zabrane prilaska, te su se srdačno pozdravili i porazgovarali, a onda je svako otišao na svoju stranu.

Nadežda i ja za sad nećemo biti zajedno, ali ćemo zajedno odgajati dete. Da li će se neke stvari promeniti, videćemo, ali dete svakako neće trpeti zbog našeg odnosa - rekao nam je Toma.

Foto: Pink.rs.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'