AKTUELNO

Evo kroz šta je prošla!

Mnoge je iznenadila vest da je Nina Seničar, jedna od naših najlepših voditeljki i glumica, u drugom stanju. Ona nije želela da priča o trudnoći i udaji, a mesecima se nagađalo kada će stati na ludi kamen.

Nina je u vezi sa holivudskim glumcem Džejom Elisom, a iako je u drugom stanju, svadba će morati da sačeka.

Italija je moj drugi dom, zemlja koja zauzima posebno mesto u mom srcu, a i na neki način predstavlja neutralnu teritoriju između njegove Amerike i moje Srbije. Još u januaru, kada smo se verili, odlučili smo da venčanje bude na leto, kako bismo imali vremena da sve lepo organizujemo - rekla je Nina.

Foto: Printscreen YouTube/MaximoTV

Ona je iskreno priznala da je imala mučnine u prvih nekoliko meseci trudnoće, ali se nada da će do porođaja, koji će se desiti u novembru, sve biti u redu.

Prva ti meseca imala sam mučnine 24 časa dnevno. Na svu sreću, to je prošlo. Sada se odlično osećam i nadam se da će tako ostati do odlaska u porodilište - iskrena je lepa voditeljka.

Kako kaže, ona je znala koje ime će dati naslednici onog trenutka kada je saznala da će dobiti ćerku.

Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica, ona je za mene bila Nora i nijedno ime više nije dolazilo u obzir. Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi - zaključila je Nina.

Foto: Printscreen YouTube/kamidoko

Autor: Pink.rs

#Nina Seničar

#Trudnoća

'