AKTUELNO

Izgleda bolje nego ikada.

Dolazak Ivane Stamenković Sindi na sinoćnju proslavu 25 godina televizije Pink privukao je veliku pažnju kako medija, tako i gostiju, koji nisu štedeli komplimente na njen izgled. Iako je u privatnom životu prolazila kroz pravi pakao, boreći se za starateljstvo nad ćerkom Petrom, ona sada ne skida osmeh sa lica i izgleda bolje nego ikad.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Nekadašnja članica grupe "Models" zablistala je u dugoj, beloj haljini, nosila je perje na glavi, a u prvom planu je bio njen raskošan dekolte. Kako je povod bio proslava najgledanije komercijalne televizije na ovim prostorima, Indi je imala prigodnu čestitku za našu medijsku kuću.

Čestitam im što ovoliko dugo postoje, što su najbolji i želim im sve najbolje. Ja sam se potrudila da ispoštujem temu, "Zlatne godine", ja sam u njima i tako i izgledam večeras. Sećam se početaka televizije Pink, izrasli su sada u nešto najveće što postoji kod nas - rekla je Sindi, koja je priznala da je na privatnom planu kod nje sada mirno.
Pa sad je primirje, nemoj da mi prizivaš buru (smeh). Došli smo ovde da se super zabavimo, mirno je, neka tako i ostane - rekla je pevačica.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Na samom kraju razgovora za naš portal nismo mogli, a da je ne pitamo da li poznaje Draganu Mitar, koja je takođe bila članica grupe "Models", a koja je prošla kroz isti pakao u porodičnom životu kao i ona.

Ne poznajem postavu grupe "Models", ne poznajem nju, ali svakako mi je žao svakoga kome se takve stvari dešavaju - zaključila je Sindi.

Ceo intervju sa Sindi pogledajte u nastavku.

Autor: S. K./ N. V.

#Ivana Stamenković Sindi

'