AKTUELNO

Glumica je istakla da je uživala snimajući sa mladim glumcima.

Jugoslavu Drašković publika je zavolela kao Đurđinu Đinu Golubović u seriji “Srećni ljudi”. Malo ko je mogao da odoli šarmantnoj studentkinji medicine, a kako je sama istakla Jugoslava bi rado snimila nastavak serije i publici otkrila gde je i kako danas živi vrcava Đina.

Foto: Printscreen Youtube

Ova srpska glumica je na veliku žalost nestala sa malih ekrana, a svoju glumačku karijeru nakon porođaja nastavila je u dečijem pozorištu “Puž”. Danas se bavi privatnim biznisom, a publika je sa oduševljenjem dočekala njenu novu ulogu u filmu “Vrati se, Zone” u kom je odigrala Tašanu, majku Zone Zamfirove. Jugoslava Drašković je u intervjuu za Pink.rs otkrila da joj je prijao rad sa mladim glumcima, kako se osećala ponovo na setu i još mnogo toga.

Mladi glumci su bili super, uopšte nisu početnici. Možda na papiru jesu, ali ovako se odlično snalaze. Meni je sa njima super bilo, ta njihova energija mi je baš prijala. Jako sam zadovoljna njima - rekla je Jugoslava.

Kako njena uloga nije zahtevala više, Jugoslava je uživala u svakom trenutku na setu sa sjajnom ekipom.

- Ja sam imala četiri dana snimanja, tako da sam gledala da dobro odradim ono što je bio moj zadatak. A u kafani smo se lepo veselili - otkrila je ona.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Budući da je prvi deo „Zone Zamfirove“ postigao neverovatan uspeh, trebalo je opravdati očekivanja publike i dostići uspeh prvog dela.

- Čovek se uvek to pita, kada je reč o nastavku nekog filma da li će biti jednako uspešan kao prvi deo. Ali opet, mi smo radili i drugačiju priču i sa novim glumcima, potpuno nova priča, novi glumci, mislim da ne može da se uporedi i ne treba - rekla je Jugoslava Drašković.

Ulogu Tašane, majke Zone Zamfirove u prvom delu filma igrala je Milena Dravić, a Jugoslava, kako je sama istakla, želela je da odigra ovu ulogu na svoj način.

Ja sam se trudila da ulozi dam svoj pečat. Milenu nema šanse da izimitiraš niti da ideš njenim stopama, nego sam se ja trudila da odradim najbolje, onako kako sam ja mislila da treba - iskrena je bila ova glumica.

Foto: YouTube screenshot

Kako se samo na kratko vratila u glumačke vode, ova srpska glumica priznaje bi se ponovo vratila svojoj prvoj ljubavi, glumi.

- Ako bude bilo nekih lepih ponuda, ja bih se naravno vrlo rado odazvala i ponovo glumila. Nastavak serije bih sigurno snimila, to bi baš bilo lepo - rekla je Jugoslava Drašković.

Autor: J. Vučić

#Film

#Jugoslava Drašković

#Zona Zamfirova

#glumica

'