AKTUELNO

Voditelju je priznala da još uvek gaji emocije prema Đukiću.

Naredna sagovornica voditelja Ognjena Amidžića bila je atraktivna zadrugarka Milica Kemez. Nakon što je Filip Đukić javno uplovio u vezu u Ivanom Šopić i poljubio je pred Milicom, ukućanka je veoma skrhana.

Povodom ovoga, voditelj je uradio intervju sa Milicom, kako bi je upitao kako se sada oseća zbog svega što se izdešavalo u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Očekujem iskrenost i pažnju, to nisam dobila, počela sam da dramim bez razloga. Njemu je to zasmetalo, jer smatra da sam ja ljubomorna i posesivna. Ne može on na osnovu dve situacije da donosi zaključke. Možda je bolje što se na vreme sve ovo zaustavilo. Kod mene prvo idu emocije, pa sve ostalo. Ili se zaljubim odmah ili nikad. Prethodne rijalitije nisam pratila. Imala sam neke emocije prema njemu otpočetka. Osećam se malo izigrano. Ja smatram da nisam kriva, ako je on došao i rekao da smo mi u vezi, onda treba da nama da prostora da pričamo. Sve se ovo desilo tako naglo. Mislim da se on baš zagrejao i da je zbog toga odlučio da bude onaj stari Filip, da se zeza, to njemu više odgovara. Njemu ne ide u prilog neka mirna veza. Ja mislim da ja nisam kriva za ovu situaciju - istakla je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Kemezova otkrila voditelju da li je o ovome razgovarala sa Ivanom Šopić koja je zapravo kriva jer je ona utučena.

Emocije su mi veoma pobrkane. Ona je devojka meni prišla, pitala me je u čemu je moj problem. Ja sam joj rekla da jedna žena drugoj ne treba da to radi. Ja njoj kažem da nije lepo da njihov prvi poljubac bude na moje oči - objasnila je Kemezova i dodala da je napravila kardinalnu grešku - dodala je Kemezova.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Milica Kemez

'