AKTUELNO

Čestitke pristižu sa svih strana.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja 24. rođendan. Među prvima rođendan su čestitali majka Borka Mihajlović i kum folk pevač Aco Pejović. Takođe, ni majka muža Filipa nije propustila priliku a da ne podeli emotivnu fotografiju sa Aleksandom na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se vidi i kum Miloš Teodosić.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Aleksandra je, inače, sinoć svojim glasom uveličala gala svadbu Blaža Đukanovića, sina crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i njegove izabranice Milene Popović i napravila atmosferu za pamćenje.

Sećam se tvojih prvih koraka, tvojih prvih reči i osmeha, prvih nestašluka i neposlušnosti! I svega se sećam sa radošću, sada kada si odrasla i postala svoja! Želim ti najsrećniji dan i da ti svaki rođendan kao i ovaj, bude ispunjen radošću i veseljem! Voli te tvoja mama, srećan ti rođendan najmilija moja - poručila joj je majka na Fejsbuku.

Foto: Printscreen Instagram/aleksandra__official

Srećan ti rođendan, kumo! Voli te tvoj kum - potpisao je Pejović njihovu zajedničku fotografiju, koja je nastala upravo na svadbi na kojoj su zajedno nastupali.

Zorica Nakić, majka njenog supruga Filipa objavila je emotivnu fotografiju na kojoj čvrsto grli Aleksandru.

Foto: Printscreen Instagram/aleksandra__official

Podsetimo, Aleksandra je zajedno sa kumom Acom, Milicom Pavlović, kao i Harijem Mata Harijem zabavljala goste na gala venčanju Blaža Đukanovića, sina predsednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića. Kako se šuška, pevačica Milu nije želela ništa da naplati, ali se ipak dobro oparila od bakiša na slavlju.

Foto: Pink.rs.

Kako je bilo ja pomentnom slavlju, kao i sve ekskluzivne fotografije sa svadbe može videti OVDE.

Foto: Pink.rs.

Pink.rs.

#Aleksandra Prijović

'