AKTUELNO

Mirko pokušao da objasni da Miljana dolazi kod njega, a ne on kod nje.

Zadrugari večeras zajedno sa voditeljem Milanom Miloševićem gledaju video-priloge u emisiji "Gledanje snimaka", a jedan od onih koji je pušten odnosio se na razgovor Marka Đedovića sa Dejanom i Dalilom Dragojevićem u kome su rekli da je Mirko Gavrić namazan i da to koristi, a zatim prokomentarisali njegov odnos sa Miljanom i Marijom Kulić i situaciju iz Niša, kada je Mirko gledao Miljani u šolju i predvideo da će u "Zadruzi 3" biti sa 11 godina starijim pevačem, što je Kulićeva shvatila kao da je u pitanju Gavrić.

Pročitajte: ONI SU SE ZAVOLELI, POMIRIĆE SE: Krunićkina drugarica uverena da je Jelenin i Filipov RASKID samo prolazna faza! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Neke stvari mi je Marko čak i danas rekao. Što se tiče Dalile i Dejana, znam kakvo je mišljenje prema meni. Od prvog trenutka - ispričao je Mirko.
Dejan i Marko su krenuli da komentarišu tebe, ja nisam znala o čemu se radi. Ali onda nam je ispričana priča za Miljanu i gledanje u šolju. Ja nisam znala za tu priču i tada sam se šokirala, jer nameštaš sebe devojci - nadovezala se Dalila.
I ja sam to pomislila - priznala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ja imam plan da preko tvog deteta perem seksualnost, zašto ona tri noći zaredom dolazi u moj krevet? - upitao je Mirko Mariju.
Vi jeste super za šou, ali razgraniči to od odnosa sa njom. Ja sam čitala između redova. Meni je drago da je ta priča prekinuta i da si shvatio da je to nemoguća misija i onda si nastavio sa njom da se družiš - odgovorila je Kulićka.
Ona dolazi u krevet kod mene, ne ja kod nje - uzvratio je Gavrić.
Što? Da joj se ne sviđaš? Pusti to, ti si već bacio oko na drugu devojku. Nemoj nikoga da lažeš, igraj igru kao Tomović i ne ulazi u veze. Sve što bi više uradio od toga, samo bi pao na dno - posavetovala ga je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ta priča (sa Miljanom) nenormalna. Mirko mi je rekao da nije aktivan i upitao zašto mu novinari ne postavljaju pitanja, a zatim rekao da smatra da ga čuvaju za kasnije - ustao je Marko Đedović i prokomentarisao.
Ispalo je da je Mirko željan medijske pažnje - nadovezala se Dalila.
Da, i da zato trpi Miljanu i sve što mu radi - dodao je Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su počele da se dešavaju stvari sa Miljanom i da se žali da ga maltretira, ako ti u tom trenutku smeta Miljana, ti odeš od nje, a ne da je tolerišeš. To nisu nimalo naivne stvari. Ne može jedna osoba da toleriše to - zaključila je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dalila Dragojević

#Marija Kulić

#Marko Đedović

#Mirko Gavrić

'