AKTUELNO

Prava pometnja za crnim stolom.

Nakon rasprave zadrugara sa Mirkom Gavrićem, u kojoj su ga optužili da trpi ponašanje Miljane Kulić zbog medijske pažnje, Miljana je odlučila da prokomentariše njihov odnos.

Pročitajte: SIGURAN JE DA MIONA NEĆE IMATI S*KS U RIJALITIJU, PA SE UHVATIO NJE: Marija Kulić rešila da RASKRINKA Tomovića, Janjuš uveren da ga NIJEDNA NE ZANIMA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Da, pričali smo u krevetu. Ležali smo, nismo se pokrivali, videli su apsolutno svi gde su mi ruke bile. Nisam jedina koja odlazi tamo u krevet. Da ga smatram strejt osobom, ne bih otišla tamo. Zato se osećam bezbedno. Ja vidim ono što vidim, ne može niko da me ubedi, može da se kune. Zanimljiv mi je za razgovore, ženstven je, kao najbolja drugarica mi je. Juče je rekao da ja potenciram razgovore sa njim. Bio mi je kao drugarica, pleo kikice. Meni je nejasno. Rekao mi je da promenim krevet - krenula je Miljana.
Ja tebi rekao da promeniš krevet? - upitao je Mirko.
Ja ga nisam vređala, ja sam rekla da mu iz očiju viri "k" iz zezancije. On mene ogovara, nijedan klip nećete pustiti gde ja ogovaram. Toliko o njemu - nastavila je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je nastala žestoka svađa između Kulićki i Marka Đedovića, kada je novinar izneo da je Miljana bila ljubomorna na to što je Gavrić dobio erekciju zbog Nataše Radan.

P*derčino - rekla je Marku Miljana.
Sedi, šifrovana - uzvratio je Đedović, pa ponovo naveo da je Siniša tukao Mariju, na šta je Kulićka reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Marija Kulić

#Marko Đedović

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

'