AKTUELNO

Ovo će obradovati njegove fanove!

Posle velikog uspeha hitova "Trebaš mi" i "Ceste", popularni pevač Šako Polumenta za svoju mnogobrojnu publiku spremio je pravu jesenju poslasticu - novi singl "Jesenje kiše", koji će premijerno, uz visokobudžetni spot, predstaviti već ovog četvrtka!

Foto: Promo.

Veliku pažnju na socijalnim platformama privukla je kratka najava pesme i spota, u kojem su učestvovali glumac Mirza Sakić i manekenka Ana Petrović, glavni akteri ljubavne priče o kojoj Šako za sada nije želeo mnogo da otkriva, sve do četvrtka, kada će publika premijerno pogledati spot. Ipak, pristao je da otkrije samo delić spota, čime je zagolicao maštu publike.

Foto: Promo.

- Eto, videli ste da u spotu imamo i prelepu mladu... Neću mnogo otkrivati, samo ću vam reći da sam kupio verenički prsten koji ju je oduševio - zagonetno nam je, kroz smeh, priznao folker i poručio da će nam kroz nekoliko dana sve biti jasno.

Foto: Promo.

Inače, tekst za novi Šakov hit napisao je poznati hitmejker Dragan Brajović Braja, dok du muzika i aranžman povereni Vuku Matiću i studiju "Lav". Šako ništa nije prepustio slučaju, te je rediteljsku palicu i ovaj put dodelio svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Harisu Dubici, koji je na umetnički način dočarao stihove pesme za koju muzički znalci tvrde da će, bez sumnje, biti jedan od najvećih hitova ove godine.

Foto: Promo.

Premijera nas očekuje već u četvrtak 26. oktobra u 16 sati na Šakovom zvaničnom Jutjub kanalu, a do tada pogledajte kadrove koji su zaintrigirali sve.

Autor: Pink.rs

#Šako Polumenta

'