AKTUELNO

Pretrpela je velike životne udarce!

Anabela Atijas razvela se od Andreja Atijasa, a njen ljubavni život bio je veoma turbulentan i ranije. Pevačica je dete razvedenih roditelja, a sama je priznala da je to ostavilo posledice na njoj, kao da i dalje vuče traume. Drugi težak udarac dogodio joj se kada je u Bosni buknuo rat. Ona je bila treći razred srednje škole i tada je otišla kod dečka koji je zbog rukometaške karijere u tom trenutku živeo u Švajcarskoj. Bio je profesionalni sportista, a ona je kod njega boravila tokom raspusta.

- On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani - rekla je Anabela jednom prilikom.

Foto: Pink.rs.

Kako je u tom trenutku buktao rat, prekinula je svaki kontakt sa roditeljima. Zaposlila se u jednoj banci kao sekretarica, a direktor te banke koji je bio izbeglica iz Hrvatske joj je pomagao u izbeglištvu. Nikako nije mogla da dođe do roditelja.

Anabelinom odlasku kod majke prethodilo je snimanje pesme sa tadašnjim dečkom i budućim mužem Gagijem Đoganijem. O toj pesmi je izveštavao i CNN koji je Anabela stalno gledala zbog vesti iz Jugoslavije. Reporter je išao od diskoteke do diskoteke i svuda se čula njihova pesma. Tek tada je poverovala Gagiju da im je grupa popularna i da imaju veliki hit. Sa Gagijem se venčala 1995. godine, posle operacije tumora. Naime, ona je sa samo 19 godina na dojci napipala kvržicu, a kako je tumor otkrila na vreme, bila je na hormonskoj terapiji, i uspešno se oporavljala.

Foto: Pink.rs

Ona je posle toga ostala u drugom stanju, dobro je iznela trudnoću, ali nije mogla da doji Lunu. Još jedan udarac u životu došao je kada je preživela gubitak blizanaca.

- Sasvim iznenada je došlo do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom na to da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu - poverila se Anabela u jednom intervjuu mnogo nakon gubitka beba.

Anabela je godinu dana od ovog događaja dobila drugu ćerku Ninu. Iako je sve prošlo kako treba, ona je zapala u depresiju. Uz Gagijevu podršku i stručnu pomoć uspela je sve da prevaziđe. Anabela i Gagi su se razveli posle 14 godina braka, a taj razvod su pratile razne priče o zlostavljanjima i prevarama.

Nakon teškog razvoda, ona se zaljubila u manekena Mladena Radulovića. I ta ljubav se, posle manje od godinu dana, završila. Do skora je bila u braku sa Andrejom Atijasom, a ovih dana je u centru pažnje priča zbog razvoda.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

'