AKTUELNO

Zadrugari ostali u čudu.

Voditelj Milan Milošević je u ovonedeljnom pretresu nedelje pokrenuo temu, kako je rekao,  najzamršenijeg odnosa u "Zadruzi 3" i podigao Jelenu Pešić, Ivanu Šopić i Marka Đedovića, kao i Ivu Grgurić i Stefana Karića.

Pročitajte: ŽELEO JE DA IH ISPLJUJE! Ivan Gajić OCRNIO Baneta, pa otkrio šta je Čolak pričao o Luni, Gagiju i Kiji! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Primetio sam da me (Šopićeva) izbegava i rekla mi je da to radi jer ispada da flertuje sa mnom - ispričao je Stefan.
Mi smo komentarisale svađu sa Ivom i ja sam rekla da Iva treba da bude zahvalna Jeleni Pešić, jer da nije ona ovde, ja bih se nabacivala Stefanu namerno - ispričala je Ivana.
Iva očigledno ima problem i sa Ivanom i sa mnom i rekla sam: "Nemoj da ja poželim da se vratim Stefanu". Ja znam kako izgleda kada se Stefanu sviđa devojka, a sinoć je bio previše miran na onom klipu - nadovezala se Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Meni izgleda kao da su njih dve sujetne - prokomentarisala je Iva.
Jelena je iznela zapažanje da Stefan nije uopšte toliko miran kada mu se neko dopada - dodao je Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ste vi svesni da je kamera bila uperena u nas. Mi smo tek počeli, zašto bismo se poljubili? Ne želim ovu situaciju porediti sa ostalim situacijama. Ivana je drugačija devojka, ja sam drugačija devojka - nadovezala se Grgurićeva.
Da li ti shvataš da ovaj dečko ne oseća ništa prema tebi? Bilo mu je dosadno, primakli ste krevet, ti si njemu d*kala, on te nije ni poljubio. Boli istina - ubacila se Miljana Kulić.
Da nema neke hemije, ja ne bih ni sedeo pored nje. Zbog čega moram odmah da se poljubim sa nekim? - nadovezao se Karić.

Foto: TvPink Printscreen

Glavni problem je što se u izolaciji te noći desilo nešto, ona tvrdi da nije, ali zna da se desilo. Stefan gleda nju koja laže, a on verovatno u sebi govori: "Šta će meni devojka koja laže?" - ispričao je Vladimir Tomović, a zatim pričao da se Iva mazila sa njim i da je htela da mu stavi prst u zadnjicu.
Ovaj Vladimir je teški manipulator. Nismo se nikad mazili. A za bazen, takmičili smo se ko će više da drži vazduh pod vodom, setila sam se da bi bilo intersantno da napravim nešto takvo. To što sam mu gurnula prst u g*zicu mu je verovatno prijalo, pošto voli da se j*be u b*lju - dobacila je Iva.
Da li si ti posle toga osetila moje ruke na grudima i međunožju? - nastavio je Tomović.
Počeo si, nisi me uhvatio. Ti se igraš ovde, ja neću biti igračka - odbrusila je Grgurićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga se nastavila svađa između Ive i Ivane, gde su jedna drugoj govorile da su igračka i takmičile se koja je zanimljivija, a na kraju je Stefan prokomentarisao izjavu Jelene Pešić da može da mu se vrati da hoće.

Nije u pravu - rekao je Stefan.
Ja njemu nisam dala zeleno svetlo ovde, ali na osnovu njegovih komentara sam rekla, da ako dam zeleno svetlo - nadovezala se Jelena.
Ja Ivu upoznajem i dalje, treba da prođe malo vremena da bih stekao poverenje, znam kako se igrala sa Vladimirom, ne želim da se igra i sa mnom - dodao je Karić.

Foto: TvPink Printscreen

Zato i ne žurimo - priznala je Iva na kraju.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta

M.P.

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'