AKTUELNO

Zadrugarka je poljuljala njihov odnos.

U Beloj kući se odvija "Pretres nedelje sa Milanom" kada zadrugari otkrivaju za crnim stolom sve tajne. Kako se povela velika polemika koja zadrugarka je bacila oko na Stefana Karića i koja ukućanka sa njemu zapravo dopada, Stefan je objasnio da njegovo srce polako, ali sigurno osvaja Iva Grgurić.

Foto: TvPink Printscreen

Da su se oni ljubili, ja Ivu ne bih ni poljubio - rekao je Stefan, a potom je Ivana Šopić objasnila da li ona ima emocije prema Kariću.
Mene je Marija pitala da li bi bacila oko na Stefana da sam ga upoznala u klubu negde, ja sam rekla da je Stefan zgodan dečko i tajanstven i da se ne družim sa njegovom bivšom devojkom da bih verovatno bacila oko na njega - objasnila je Ivana Šopić.
Ti si znala da ja imam emocije prema njemu, nisi trebala to da kažeš - pričala je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Iva objasnila zbog čega ima "kočnicu" da uđe u vezu sa Stefanom i da je posumnjala da Jelena Pešić još uvek gaji emocije prema Kariću.

Ivanu sam uvela u Rajski vrt i pitala je da li je Jelena plakala zbog Stefana, Ivana mi je rekla da to sigurno nije zbog njega i da joj je Jelena rekla da joj je glupo što je povezuju i tu sam ja dobila kao zeleno svetlo i bili smo prvu noć u izolaciji zajedno - ispričala je Iva.
Da nemam emocije, ja nikad ne bih provodio vreme, niti se upoznavao sa Ivom - objasnio je Stefan.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Stefan Karić

'