AKTUELNO

Ova njena objava uzburkala je domaću javnost.

Bivša učesnica rijalitija 'Zadruga' bodibilderka Ljuba Pantović iznenadila je sve kada se na proslavi povodm 25 godina postojanja TV Pink pojavila sa flasterom koji je pokušavala da prikrije naočarima za sunce.

PROČITAJTE JOŠ: ATIJAS SE TEK RAZVEO OD PEVAČICE, A SAD JE UHVAĆEN KAKO RAZMENJUJE STRASNE POLJUPCE SA NOVOM DEVOJKOM: Anabeli neće biti dobro kad vidi ovo!

Foto: e-stock agency

Ona je nosila flaster budući da je drugi put imala istu estetsku korekciju podizanja kapaka kako bi dobila takozvane 'mačije oči'. Juče je u javnost procurila njena fotka sa operacionog stola, a ona je sada otišla korak dalje, te je uz fotografiju koja je nastala nakon estetske korekcije objavila i poruku.

Foto: / Printscreen Instagram

- Mislim da nisam jedina koja leže i budi se sa osmehom na operacionom stolu. Ne treba kriti radost i sreću kad radite na sebi. Jedino gde ni hirurgija ne pomaže su zloba i pakost, tako da mnogima pomoći nema. Moje “mačije oci” su rutina kod najboljeg hirurga na svetu. Napred plastična i rekonstruktivna hirurgija - napisala je Ljuba na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Pink.rs

#Ljuba Pantović

#Rijaliti Zadruga

'