AKTUELNO

Biće zanimljivo!

Drvo mudrosti je pozvalo Miljanu Kulić tokom večerašnje žurke u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njom. Na samom početku razgovora Drvo je upitalo Miljanu kako se oseća, a ona mu je otkrila da joj je danas rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Fenomenalno se osećam, ako ne znaš da te obavestim, danas mi je rođendan, tj. u 17:50 - ispričala je Miljana, a Drvo joj je čestitalo rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala, Drvence. Osećam se lepo. Kao što vidiš, odlično sam raspoložena, volela bih i da Leposava prisustvuje rođendanu, samo sam se naljutila jer je rekla da je lepša od mene. Ja sam najlepša, pa onda deset mesta prazna. Ona je jako lepa, zgodnija od mene, ima tanak struk, ali kada se ja dovedem do savršenstva, tada ću biti najzgodnija. Ali poslaću Leposavi tortu, pošto ima visoko mišljenje o sebi, ne verujem da će doći. Ja sam mnogo plakala za tobom, najviše. Sad ću opet da se rasplačem. Tebe najiskrenije volim, mnogo sam vezana za tebe. Ne znam kako tebe da nahranim. Ja hoću nešto da ti pošaljem, hoću da probaš i tortu. Ne znam šta da radim. Da li me voliš iskreno, da li mene najviše? - nastavila je Miljana i sve vreme plakala.
Kako da te ne volim? Ali, moram ti reći da vas sve volim podjednako. Imam tajni zadatak za tebe. Miljana, kada izađeš odavde, potrebno mi je da mi ispitaš šta se dešava sa Stefanom i Ivom i da mi ispitaš šta se dešava sa Filipom i Šopićkom - odgovorilo je Drvo Kulićevoj i dalo joj tajni zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Leposava

#Miljana Kulić

'