AKTUELNO

Stala u odbranu svoga brata.

Ljubavna veza koja je šokirala domaću javnost desila se pred kamerama "Zadruge 3" i to između Filipa Reljića i Jelene Krunić, samo nekoliko dana pošto je rijaliti počeo. Ovo je iznenadilo i njihove bližnje, ali veza, kako su mnogi i prognozirali, nije potrajala, pa su Jelena i Filip sada na ratnoj nozi.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje ne prestaju da se prepucavaju već danima, a Jelena mu je tokom proteklih dana uništila sve radove koje je nacrtao, ispolivala ga je vodom i psovala pred svima.

Zbog svega toga, ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Reljićevom sestrom, pevačicom, Sarom Reljić koja nije imala lepe reči za Krunićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je Filip stvarno jak psihički zato što, da je neko drugi na njegovom mestu, verovatno bi “skočio” na nju. Što se Jelene tiče, mislim da se ponaša kao da nije bas “na mestu”, jer smatram da joj on ništa nije uradio, nije je vređao, nije je omalovažavao, a kamoli naškodio joj na bilo koji način da bi se tako ponašala. Ne mogu da procenim da li ona jednostavno hoće da pravi priču oko sebe ili je stvarno to toliko pogodilo. Da je naivna nije, zato što je prošla kroz sito i rešeto za ove svoje 33 godine i mislim da pokušava da glumi da se izdešavalo više nego što zapravo jeste. Generalno sam ja sa Jelenom uvek bila u korektnim odnosima i mislim da će, kad se malo “smiri”, ona i Filip biti u korektnim odnosima, jer ona nije toliko loša osoba kakvom se predstavlja. Što se Filipa tiče, drago mi je i volim da ga vidim sa “ekipom iz rehaba”, totalno su mi super i spontani, drugačiji od svih u ove prethodne dve sezone i drago mi je da nekako uz njih kroz sve to prolazi na neki pozitivan način, kroz šalu. Ne prave skandale i ne prave od muve slona već su gotivci - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OD NJEGA SU TO SVI OČEKIVALI, ALI OD NJE NE! Filipov drug se oglasio nakon vrele akcije Milice Kemez i Đukića: Drago mi je što je otvorio sezonu, ali neće se tu zaustaviti! EVO ŠTA IM PREDVIĐA! (FOTO)

Da li će se odnos između Jelene i Filipa u narednim danima popraviti ili će se još više pogoršati, ostaje da saznamo.

O. B./R. L.

#Jelena Krunić

#Sara Reljić

'