AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

Naša zvezda Nataša Bekvalac danas je napunila 39 godina što je ogroman povod za slavlje. Bekvalčevu su fanovi, prijatelji i kolege zatrpali čestitkama i porukama na društvenoj mreži Instagram, a ona se potrudila da na sve odgovori i zahvali se.

Među prvima joj je čestitala njena mlađa sestra Kristina, koja je, kao i uvek, imala veoma emotivnu i iskrenu poruku za Natašu.

Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

Srećan rođendan najposebnijoj sestri na svetu... Niko nema takvu sestru, hvala Bogu. Volim te do nema. Ovaj osećaj zauvek možemo da imamo zajedno... Nikad nisam ni ne umem da živim bez tebe - napisala je Kristina uz njihove zajedničke fotografije.

Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

Čestitkama se ubrzo priključila i njihova starija sestra Dragana, koja je Nataši poručila da je mnogo voli, te je takođe objavila njihovu zajedničku sliku.

Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

Bekvalčevu je ipak najviše oduševio poklon koji je dobila od svojih prijatelja, a u pitanju je foto album u obliku kutije, sa mnogo njihovih zajedničkih fotografija iz različitih mesta i u različitim situacijama.

Hvala. Nikada ovoliko ljubavi nisam osetila u jednom danu, jako sam srećna žena - napisala je Nataša uz snimak ovog jedinstvenog i originalnog poklona.

Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

R. L.

#Nataša Bekvalac

'