AKTUELNO

Priznao i da je ljubomoran.

Popularni pevač i bivši učesnik "Zadruge 1" Sloba Radanović nedavno je raskinuo vezu sa devojkom koju je vešto krio od očiju javnosti. On iza sebe već ima jedan propali brak sa Kristinom Kijom Kockar, koja je po napuštanju "Zadruge" uplovila u muzičke vode.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Sloba sada priznaje da nikada ne bi mogao da bude u braku sa pevačicom jer ne bi mogao da podnese da se sa njom retko viđa.

Ne bih se oženio pevačicom. Ne bih to mogao da podnesem. Ima tu odličnih i prelepih devojaka, ali gledao bih da izbegnem. Bilo bi tu mnogo obaveza i malo viđanja. To ne mogu jer volim sve za sebe - rekao je Sloba i dodao da je u vezi veoma ljubomoran:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA OVOLIKO LJUBAVI NISAM OSETILA... Nataša Bekvalac danas ima VELIKI POVOD ZA SLAVLJE, a evo šta ju je oduševilo! (FOTO)

Jesam ljubomoran i posesivan, ali u granici normalne. Možda nekad preteram, ali ništa sad to nije zabrinjavajuće. A što se tiče grešaka, stvarno uvek idem srcem, pa tek onda uključujem mozak, ali naučio sam se na nekim greškama - zaključio je Radanović.

Pink.rs

#Slobodan Radanović

'