AKTUELNO

Danas puni 26 godina.

Miljana Kulić ove večeri u rijaliti programu "Zadruga 3" slavi rođendan, a tom prilikom Veliki šef organizovao je žurku. Veliki šef Miljani je čestitao rođendan, a zatim je ona počela da čita i ostale čestitke koje su stigle na njenu adresu.

Foto: TvPink Printscreen

Draga Miljana, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i naravno da što više dana ostaneš u "Zadruzi" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Miljani su čestitke poslali i otac Siniša i sestre Tijana i Ana, a kada je to videla Kulićeva je izjavila da ima veliku tremu. Nakon toga Miljana je drhtavim glasom počela da čita želje, a onda je u jednom momentu zaplakala.

Srećan rođendan Miko, ništa ti nisam kupio, jer si dobila najlepši poklon od Boga - Željka, tako da ti ništa više ne treba. P.S. Mama, volim te. Tijana - napisala je Miljanina sestra.
Miljana, sve što poželiš da ti se ostvari. Budi dobra, zdravlja, vesela. Voli te tata. Ljubi mi Željka i Mariju. Srećan rođendan - napisao je Siniša Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, a uvek meni više važna. Da imaš sve što poželiš i meni malo udeliš. Hvala ti što si mi uvek raspremala sobu, sad te nema uz mene tu i zato samo... Tvoja sestra Ana - ostala je Miljana bez reči, a onda je zaplakala.

Povodom Miljaninog rođenana ukućani će imati priliku da uživaju u obilju hrane i pića, a Kulićeva je dobila i veliku rođendansku tortu, sa koje je oduvala 26 svećica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'