AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Večeras je u rijaliti programu "Zadruga 3" Veliki šef organizovao žurku povodom rođendana Miljane Kulić. Ova ukućanka napunila je 26. godina, a ovim povodom ukućani uživaju u izobilju hrane, pića i odličnoj muzici.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljani su srećan rođendan poželeli Veliki šef, ukućani, otac Siniše, sestre Tijana i Ana, ali i bivše dečko Lazar Čolić Zola sa kojim je ona bila u ljubavi tokom druge sezone rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravo Miljana, na današnji dan želim da ti kažem da imaš moju iskrenu podršku. U mom sećanju je ostalo sve ono najlepše. Svaki put kada ti je teško, moraš da se boriš za svog anđela - Željka, kojeg imaš pored sebe. Moraš da budeš jaka i siguran sam da ćeš uspeti. Zapamti, trenutak je dovoljan da se upozna, da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori. Želim ti srećan rođendan i sve najlepše u životu. I naravno, srećan polazak u vrtić malom Željkiću. I samo da znaš, nikakve izjave nisam davao, držao sam se našeg dogovora maksimalno, verovao sam u nas, ali ti si ta koja se našeg dogovora nije držala. Sve sam razumeo što si mi rekla preko TV-a. Nadam se da ćeš tako biti srećna, jer ti to želim od srca - napisao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom čitanja Zoline čestitke, Miljana Kulić počela je da plače, zbog čega su ukućani odmah počeli da je grle i teše. Tom prilikom njena majka Marija odlučila je da joj očita lekciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne plačeš što su ti pisale sestre, nego što ti je Zola pisao! Sutra plači, ne danas! - govorila je Marija Miljani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'