AKTUELNO

Ovo nije mogao da joj prećuti!

Miljana Kulić večeras je imala priliku, nakon svog rođendana, da razgovara sa Lazarom Čolićem Zolom. Inače, Zola je ranije večeras poslao Miljani čestitku zbog koje je ona plakala. Kada ga je ugledala na Rajskom ostrvu, Miljana nije mogla da veruje da je Zola tu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje ovom prilikom razmenjivali su nežnosti, ali su i ulazili u žestoke rasprave. Zola je govorio Miljani kako nije ispoštovala dogovor koji su imali, a onda joj je i prebacio što sa Mirkom Gavrićem i sa još nekoliko muškaraca provodi vreme u istom krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gluma je bila ono sa Radetom Lazićem. Svi su mi pričali. Upravo su Bora i Bane pričali da me nikada nisi voleo. Sve si čuo i opet kriviš mene! Ja idem srcem, naivna sam! Smatram da sam dobar čovek. Ja u rijaliti nisam došla da tražim momka. Ja sam se držala našeg dogovora. Ja ne znam da li tebe poznajem. Ne znam kada si srećan, kada si tužan, kada si ravnodušan... Jesam, radila sam neke stvari, prekršila sam naš dogovor. Gluma je bila ono kada sam se poljubila sa Radetom. Toga se sećam. Ja to tebi ne bih oprostila da si se poljubio - pričala je Miljana.
Ti si sa drugima završila u krevetu - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim sam završila u krevetu? Sa kim konkretno? Sa kim? Hajde, reci! Nikola Orozović me masira! Da li si ti normalan? Sa Banetom Čolakom (smeh)? Ti od mene praviš k*rvu! - govorila je Miljana u nastavku.
Ljudi te vide u pet ujutru sa nekim u krevetu kako si zagrljena! Što moram da spominjem sada imena? Jesi bila sa onim... Sa onim u krevetu - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

A, sa Mirkom Gavrićem! Da li si ti realan? On je žena! Ne zanima me on! Jesi li normalan ti? Ja sa njim nisam u dobrim odnosima! Ja sam u krevetu pričala o tebi, sa njim! Ti sada ne bi da ispadneš ljubomoran. Kome može Mirko Gavrić da se svidi sa 150 kilograma, onim stomakom i napumpanim ustima? Imaš lep džemper, žuti. Žuta vuče na ljubomoru - pričala je Miljana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'