AKTUELNO

Folk pevač objavio je spot za novi singl.

Pre nekoliko dana popularni folk pevač Šako Polumenta zaintrigirao je čitav region najavom svog novog spota za singl „Jesenje kiše“, koji je danas premijerno objavljen na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu! Glavne uloge u njegovom visokobudžetnom ostvarenju pripale su glumcu Mirzi Sakiću i manekenki Ani Petrović, koji su se svojski potrudili da dočaraju ljubavnu radnju pesme koja osvaja već na prvo slušanje.

Foto: Promo.

Šakovi fanovi željno su iščekivali da saznaju kome je to pevač kupio verenički prsten, a čim su pogledali spot, sve im je postalo jasno – naime, reč je o romantičnoj priči mladog para kojem je Polumenta pomogao da svoju ljubav ozvaniče i krunišu brakom. Ideja za spot, kao i sama pesma, oduševili su i premašili očekivanja publike, a Šako ne krije da je prezadovoljan prvim utiscima.

Foto: Promo.

Imam sve razloge da budem ponosan i srećan! Pesma je kvalitetna, lepu ljubavnu priču smo ekranizovali... Ja puno nade polažem u „Jesenje kiše“, a već po prvim komentarima vidim da se svima sviđa. Iskreno, zatrpan mi je inboks na društvenim mrežama, pohvale stižu sa svih strana i baš mi je drago što je tako – poručio je Šako.

Inače, tekst za novi Šakov hit napisao je poznati hitmejker Dragan Brajović Braja, dok su muzika i aranžman povereni Vuku Matiću i studiju "Lav". Šako ništa nije prepustio slučaju, te je rediteljsku palicu i ovaj put dodelio svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Harisu Dubici, koji je na umetnički način dočarao stihove pesme za koju muzički znalci već sada garantuju da će biti jedan od najvećih hitova ove godine.

Foto: Promo.

Poslušajte Šakov novi hit:

Pink.rs

#Šako Polumenta

'