AKTUELNO

Ivina potresna ispovest je šokirala sve!

Tokom prethodne noći u emisiji "Igra istine" atraktivna zadrugarka Iva Grgurić je pred milionskim auditorijumom ispričala svoju potresnu ispovest i priznala sve o vezi sa Marijanom Šarićem, biznismenom iz Hrvatske, koji je u trenutku kada su bili zajedno imao preko 60 godina i već bio u kolicima, s obzirom na to da boluje od multiple skleroze.

Grgurićeva je istakla da joj je Šarić bio velika podrška kada se odselila od svojih, a potom je svoje "dobročinstvo i naplatio". Iva je objasnila da ju je Šarić "držao kao zatočenika u zlatnom kavezu i da je bila maltretirana".

Foto: TvPink Printscreen

Njena potresna priča šokirala je sve, a mi smo stupili u kontakt sa njenom majkom Jasnom, koja nije bila previše raspoložena za razgovor. Podsetimo, tokom ispovesti, Iva je istakla da je njena majka bila ta koja joj je rekla da "za neke materijalne stvari mora da pregrmi i da ne može da se vrati kući".

Znate šta, niko nikoga ne može ni na šta naterati. Nema se tu šta pričati. To je Ivina priča, ja neću da se zameram svom detetu - ispričala je Ivina majka Jasna koja je bila šokirana tvrdnjama svoje ćerke.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: JEZIVA ISPOVEST IVE GRGURIĆ O VEZI SA ČOVEKOM U KOLICIMA U SEDMOJ DECENIJI: Bila sam njegov ZATOČENIK! TERORISAO me je, a majka terala da zbog para IZDRŽIM! (VIDEO)

Kada smo je upitali kako komentariše to što je Iva izjavila da je Jasna zapravo ta koja ju je "primoravala" da ostane sa hrvatskim tajknunom kako bi im obezbedila lagodan život, Jasna nam je spustila slušalicu.

Foto: Privatna arhiva

D. Božović

#Iva Grgurić

'