AKTUELNO

Ima veoma burnu prošlost.

Tokom protekle noći čitava nacija je mogla da čuje ispovest Ive Grgurić. Ona je ispričala kako je doživela psihičku i fizičku torturu od strane starijeg, bogatog čoveka, koji je praktično držao kao zatočenicu.

Foto: TvPink Printscreen

Danas su Mina Vrbaški i Marko Đedović pričali o ovoj temi, a ubrzo im se pridružila Iva, te je razjasnila neke nedoumice.

Ona je trpela psihičku torturu iz kuće. Samo se jednom spakovala i otišla da radi sezonu na Zrću. Posle toga je dobila te pare, radila je u separeima, proglašena je za najbolju hostesu. Kad je nakupila para našla je stan. Otišla kod tog čoveka, kupio joj auto, onda je ugrađivao kamere. Otišla je od njega kad je našla ovog M. Otišla je od njega u pidžami - pričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Sukija takvog ne poznajem, on na mene ruku nije stavio. Mi smo super - dodala je Vrbaški.
Je l' ti malo čudno što sve devojke koje se povezuju sa prostitucijom, znaju tog Sukija. Ne ulazim u Ivinu priču. Nego Ana Korać, ti, Anđela Veštica, svi ga znaju, svima je vajni drug - naveo je Marko Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Šokirana sam bila zbog Zerine - zaključila je Mina.

Zatim se Mini i Marku pridružila Iva, te je otkrila neke nove detalje o svojim veoma burnim vezama.

Suki nema nikakve veze sa tim. Njega sam prvi put upoznala ove godine u julu mesecu. Samo dva dana sam ga videla. Mesec dana smo se dopisivali, ja sam mu se snimala, slala poljupce, kao sve devojke. Nisam znala da Suki i taj moj bivši imaju konflikt, oni su veliki neprijatelji - pričala je Grgurićeva, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad vidim invalidska kolica, ja se stresem. On je pretio meni i pumpadžiji. Bili smo na večeri sa Sukijem, mi smo spavali u njegovom apartmanu. Ja i Suki smo se poljubili, ništa se više nije desilo - rekla je ona.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Iva Grgurić

'