AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Lazar Čolić Zola stigao je u Šimanovce i uskoro će se susresti sa Miljanom Kulić u ''Zadruzi 3''. Svi željno iščekuju susret budućih roditelja, a ekipa emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' je na licu mesta.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je pred premijernim kamerama podelio utiske pred susret sa Miljanom, a sa njimk je razgovarao reporter Nemanja Vujičić.

- Mnogo sam uzbuđen, još sam u šoku, nadam se da će se utisci sleći što pre. U tom trenutku to nije bila njena želja, a mogu da kažem nije ni moja, ali o tome smo ranije razgovarali i planirali. Nešto što smo mi planirali, desilo se malo kasnije i to je to... - rekao je Zola u emiisji ''Premijera - Vikend Specijal pred susret sa Miljanom i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KOMŠIJE OTKRILE ISTINU, NIŠTA IM NIJE PROMAKLO! Anabela se preselila kod Lune?! DOLAZI UPLAKANA I BEZ ŠMINKE!

- Miljana mi je delovala vrlo uzbuđeno kad smo se čuli sinoć putem video-poziva, definitivno je u velikom šoku - rekao je Zola.

Posle 16 časova budite uz TV Pink i uživo pratite Miljanin i Zolin prvi susret nakon što su saznali da će postati roditelji.

Autor. Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'