AKTUELNO

Sutra će se zauvek oprostiti od svog životnog saputnika.

Suprug pevačice Elme Sinanović, Smail Sinanović Magi danas je preminuo nakon teške bolesti, a folkerka, kao i čitava porodica, neutešni su. Njihova ćerka Hulija oprostila se od oca objavom koja je rastužila sve, a sada je objavljena i umrlica Smailu Sinanoviću. Sahrana će se obaviti već sutra.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE NI SLUTILA... Elma Sinanović je čvrsto verovala u oporavak svog supruga, a evo šta je radila samo noć pre nego što je on preminuo!

Foto: Tv Pink Printscreen, hulijasinanovic_official

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da se Sinanović Smail - Magi preselio na Ahiret voljom Alaha u sredu 2. oktobra 2019. godina u 63. godini u 16 časova. Dženaze polazi od porodične kuće u četvrtak 3. oktobra 2019. godine u 15 časova. Dženaze namaz će se klanjati sa Ikindije namaza u Šarovoj džamiji (naselje Lug), a ukop će se obaviti na mezarju Veliko groblje. Hatar će se obavljati u porodičnoj kući.Ožalošćeni:supruga Elma, sinovi Ismet i Izet, ćerke Hulija i Mersija, brat Faik, sestre Vasvija i Vahida, porodice Numanović, Guđević i ostala mnogobrojna rodbina - piše na umrlici.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Elma Sinanović

'