AKTUELNO

Ove nedelje tačno u 14 časova, Tijana Prica i Ognjen Nestorović će u novom „Premijera – Vikend specijalu“ zajedno sa vama staviti tačku na aktuelne priče koje su uzburkale domaću javnost.

Poslednjih dana, u žiži interesovanja medija je Katarina Ostojić Kaja, nakon što je objavila da se razvodi od supruga, di-džeja Džunior Džeka posle pet godina braka. Ova informacija šokirala je srpsku javnost, a pevačica će se prvi put nakon kraha ljubavi sa svetski poznatim di-džejem pojaviti upravo u studiju vaše omiljene emisije o poznatima. Osim što će iskreno govoriti o razvodu sa Džunior Džekom i tome u kakvim su sad odnosima, Kaja će gostovanje u „Premijera – Vikend specijalu“ iskoristiti i da predstavi svoju novu pesmu „Plagijat“.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Dugo očekivana i najavljivana serija „Crveni mesec“ počinje sa emitovanjem u ponedeljak 7. oktobra, kada će milionski auditorijum upoznati junake ovog istorijskog spektakla. Lik Sofije Baumen ćete, sasvim sigurno, zavoleti već u prvoj epizodi, a kroz kakve situacije će prolaziti glavna glumica najznačajnijeg Pinkovog projekta, Ivana Dudić otkriva u studiju kod Tijane i Ognjena.

Foto: Jelena Simonović

I ove nedelje, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” ide van granica naše zemlje u potrazi za aktuelnim pričama iz života poznatih. Prva stanica je Italija – na poznatom mestu ekipu je dočekao naš proslavljeni fudbaler i reprezentativac Dejan Stanković, koji će komentarisati klupske i reprezentativne sportske uspehe.

Foto: Beta

Reporter Nemanja Vujičić posetio je Sarajevo, gde je istraživao ko su zapravo Buba i Jala! Poznati rep dvojac ima skandaloznu prošlost, ali i neosporan uspeh. Njihove hitove znate svi, a sve detalje njihovog života u rodnom Sarajevu otkriva rubrika “U metu”.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da je Srbija zemlja zlatnih sportista, dokazala je i naša odbojkaška reprezentacija, koja je pobedom nad Slovenijom u velikom finalu postal evropski šampion. O spektaklurnom dočeku o kojem se i dalje govori, kao i o slavlju zlatnih odbojkaša, saznaćete sve u rubrici “Slika nedelje”.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

U ovonedeljenom osvrtu videćete Sašu Kovačevića, Ninu Badrić, Aleksandru Radović, Aleksandru Živojinović, ali i verbalni okršaj Katarine Grujić i Lune Đogani, dok Mia Borisavljević poručuje da je zaljubljiva, a u koga - otkriva uživo u studiju kod Tijane i Ognjena.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 6. oktobra tačno u 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'