AKTUELNO

Ne može da veruje da je prošlo 18 godina od njegove smrti!

Rođa Raičević bio je jedan od najpopularnijih pevača pop muzike devedesetih, a osim što je svojim hitovima osvajao region, pravio je pesme za mnogobrojne kolege, poput Ane Bekute, Mire Škorić, Nade Topčagić i drugih. Nažalost, sjajna karijera ovog umetnika prekinuta je u njegovoj 45. godini života, kada je preminuo u svom stanu.

Foto: Printscreen YouTube/baraba054

Na današnji dan navršava se tačno 18 godina od smrti ovog velikog pevača, a pevačica Mira Škorić je za naš portal otkrila koliko joj Rođa nedostaje, te ispričala kako su se upoznali.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

BIO JE GOST NA NJENOM PRVOM SOLISTIČKOM KONCERTU

Mira će 22. oktobra solističkim koncertom u centru "Sava" krunisati 30 godina svoje karijere. Nije mogla, a da se ne priseti da je Rođa bio gost na njenom prvom solističkom koncertu.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

ROĐA NEĆE BITI ZABORAVLJEN

Mira ističe da joj je jako teško zbog svih velikih gubitaka koje je domaća estradna scena doživela, ali je sigurna da niko od njih neće i ne može biti zaboravljen.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

U nastavku poslušajte pesmu koju je Rođa napravio za Miru, a ako se 22. oktobra nađete u centru "Sava" na koncertu kojim će pevačica krunisati svoju 30 godina dugu karijeru, čućete je uživo, sa posebnom emocijom.

Autor: N. Vujčić

#Mira Škorić

#Rođa Raičević

'