AKTUELNO

Nekadašnja evrovizijska predstavnica Bosne i Hercegovine imaće specijalne goste iznenašenja na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu.

Poznata kantautorka Maya Sar održaće 22. februara koncert u Pozorištu na Terazijama. Publika u Beogradu po prvi put će imati priliku da uživo čuje hitove "Korake ti znam", "Moj je život moja pjesma" i "Krive riječi", pa ne čudi što je interesovanje za koncert prevazišlo sva očekivanja.

Foto: Promo

Beogradski koncert je nastavak turneje “Live in Theatre”, koju smo započeli prošle godine, nizom jako lijepih i uspješnih koncerata u teatrima. Pošto će to biti moj prvi koncert u Beogradu i u Srbiji, sa timom pažljivo pripremam svaki detalj, od repertoara, koji svakako podrazumeva pesme “Korake ti znam”, “Krive riječi”, “Moj je život moja pjesma”, gostiju, visokokvalitetne produkcije u svakom smislu, kako bi muzika koju stvaram i izvodim sa mojim bendom, bila prezentovana na pravi način - ističe Maya.

S obzirom na to da je mesto održavanja koncerta kultno Pozorište na Terazijama, ovaj nastup biće zasigurno vrhunski doživljaj za sve ljubitelje kvalitetne pop muzike. Pored desetočlanog benda sastavljenog od vrhunskih muzičara, na svim prethodnim koncertima Maya Sar je imala i eksluzivne goste iznenađenje.

Foto: Promo

Tokom turneje “Live in Theatre” na bini su joj se pridružili i Dino Merlin, Sergej Ćetković, Tereza Kesovija, a nije tajna da će i na koncertu u Beogradu sa njom zapevati neki od velikana domaće muzičke scene.

Foto: Aida Redžepagić

Goste nikada ne otkrivam, jer zaista želim da to bude pravo iznenađenje za publiku koja će te večeri biti sa nama. Imala sam sreću da sarađujem sa velikim imenima regionalne scene, pa se radujem što će me mnogi od njih podržati i na mom prvom koncertu u Beogradu - rekla je kantautorka.

Autor: Pink.rs

#Maya Sar

#Pozorište

#koncert

#pevačica

'