AKTUELNO

Očekuje nas uzbudljiva noć!

Drvo mudrosti je juče u Rajskom vrtu obavestilo Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu da će Veliki šef organizovati ispitivanje Čolića na poligrafu kako bi Kulićeva uklonila svaki crv sumnje u oca svog budućeg deteta. Podsetimo, Miljana je nedavno upitala Čolića da li bi pristao na poligraf kako bi joj dokazao da je voli, a on je pristao na sve jer, kako kaže, nema čega da se boji.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je tokom prošle noći pripremila, uz pomoć zadrugara, 15 pitanja na koja je danas Zola dao odgovore. Kulićeva nije mogla da izdrži do početka emisije "Trenutak istine sa Zolom", pa je Čolića odmah po njegovom povratku ispitala kakve je odgovore dao.

Pročitajte: KONAČNO MOGU DA VRATIM KVAKE NA VRATA! Stefanov otac Osman Karić uputio žestoke reči na račun Jelene Pešić! ZBOG OVOGA ĆE NASTATI HAOS! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević upravo je ušetao na imanje kako bi emisija "Trenutak istine sa Zolom" mogla da počne. Svi sa nestrpljenjem čekaju da vide kako se budući tata pokazao na poligrafskom testu.

Foto: Pink.rs

Ostanite uz televiziju Pink i portal Pink.rs, očekuje nas uzbudljiva noć!

M.P.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Trenutak istine sa Zolom

'