AKTUELNO

Njen izgled često je predmet komentarisanja javnosti.

Pop pevačica Anabela Bukva ponovo je u žiži javnosti zbog turbulencija na privatnom planu - naime, nedavno je priznala da je posle sedam godina ljubavi okončala brak sa suprugom Andrejom Atijasom, bez ružnih reči i iznošenja "prljavog veša". Uprkos tome što je priznala da se posle razvoda oseća kao da joj je neko umro, pevačica se trudi da je pozitivne misli ne napuštaju, kao i da osmeh ne skida sa lica, što joj često polazi za rukom.

Foto: Pink.rs

Iako uglavnom objavljuje fotografije na kojima je nasmejana i tip-top doterana, pevačica koja se godinama unazad ubraja u jednu od najlepših na našoj javnoj sceni odlučila pokazala je pratiocima kako zaista izgleda, bez trunke šminke, veštačkih trepavica, ali i filtera na Instagramu.

Anabela se fotografisala u potpuno opuštenom izdanju i bukvalno zapalila društvene mreže - svi su saglasni u tome da pevačica, koja je u januaru ove godine oduvala 44 svećice na rođendanskoj torti, blista, te da bi joj na sjajnom, negovanom i mladalačkom izgledu mogle pozavideti mnogo mlađe devojke.

Foto: / Printscreen Instagram

Pink.rs

#Anabela Atijas

'