AKTUELNO

Uživaju u jednom prestoničkom restoranu.

Poznatog američkog glumca Kevina Spejsija mediji su uslikali u jednom prestoničkom restoranu, a Đorđe Đoković mu je, između ostalih, pravio društvo, dok je njihovo druženje potrajalo uz hranu i piće.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Kevin i brat proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića pričali su o humanitarnom radu, dok je Spejsi uživao u čorbama i ajvaru.

Poznati glumac pio je konjak i kiselu vodu, dok se muško društvo, čini se, i te kako opustilo, te isprva nisu marili za poglede onih koji su se našli u blizini.

Međutim, u jednom trenutku navukli su roletne, da Kevina ne bi fotografisali.

Foto: Wikipedia

Đorđe i Kevin su spominjali Novaka i njegove navike u ishrani, dok su svi za stolom razgovarali o poslovima, filmovima i drugim temama.

Inače, kako smo već pisali, Spejsi je u Beograd došao u strogoj tajnosti kako bi snimio seriju, ali nije poznato o kojem ostvarenju je reč. To je prvi projekat na kojem je Spejsi angažovan još od optužbi za seksualno zlostavljanje mladića pre dve godine.

Pročitajte još: ČUVENI HOLIVUDSKI GLUMAC STIGAO U BEOGRAD! Nedavno se našao u centru se*s skandala, a evo ZAŠTO JE DOŠAO u našu prestonicu!

#Kevin Spejsi

'