AKTUELNO

Sinoć je u beogradskom centru "Sava" premijerno prikazano novo ostvarenje Milana Karadžića.

Čini se da se srpska publika ponovo vraća u bioskopske sale. Filmovi domaće kinematografije ponovo su počeli da privlače publiku u bioskope, a jedan od najnovijih filmova "Biser Bojane" sinoć je okupio i brojne javne ličnosti sa domaće scene.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Najviše pažnje privukli su Dijana i Srđan Đoković koji su nedavno saznali da će ponovo postati baka i deka budući da je njihova snajka Jelena opet trudna.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Mnogi glumci su došli da podrže svoje kolege i među prvima odgledaju novo ostvarenje Milana Karadžića. Pored glumaca koji igraju u filmu "Biser Bojane", na premijeru je došao i Nebojša Ilić, kao i voditeljke Sanja Marinković, Vesna Dedić, Snežana Dakić sa ćerkom, bivši košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom, kreatorka Suzana Perić, pevač Aco Pejović i mnogi drugi.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Mladi glumci nisu krili uzbuđenje zbog premijere, a kako su svi istakli, na snimanju su se sjajno provodili.

- Na snimanju nam je bilo predivno, samim tim što je leto, Crna Gora, Ulcinj je divan, Ada Bojana. Pre svega je druženje bilo divno. Glumci su izuzetno zabavni  i uvek raspoloženi za društvo - rekla je Sanja Radinović.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

- Meni je ovo prva uloga na filmu i bila mi je velika čast igrati sa Mimom i Andrijom. Ovo je jedno divno iskustvo. U Crnoj Gori smo proveli mesec i po dana i stvarno smo se lepo družili i radili. A bilo je i anegdota raznih. Mi smo učili da vozimo kajt i to je meni dobro išlo do jednog trenutka dok sam imala pauzu u snimanju. Onda sam uzela da vežbam i nisu dobro vezali neke konopce, i mene je to podiglo i razbila sam se skroz - kroz smeh nam je rekla mlada glumica Olivera Bacić.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ovo je za mene prvo veće filmsko iskustvo, tako da mi je sve bilo novo i uzbudljivo. Snimati sa takvim glumačkim veličinama, pre svega, kao i snimati film sa rediteljem kakav je Milan Karadžić. Mnogo sam mu zahvalna što me je izabrao na kastingu i pružio mi priliku. Smatram da je on sjajan reditelj za mlade glumce i da mnogo možeš da naučiš od njega. Sve je bilo divno, a pogotovo snimati na Adi Bojani, to je jedan veliki plus, spojili smo rad i uživanje - rekla je Vanja Nenadić koja u filmu igra Lolu.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

U filmskom ostvarenju Milana Karadžića "Biser Bojane" glavne uloge igraju Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Milutin Mima Karadžić, Mira Banjac i Mladen Nelević, dok je mnogim mladim glumcima ovo bilo prvo filmsko iskustvo.

Autor: J. Vučić

#Dijana Đoković

#Film

#Premijera

#Sanja Marinković

#Srđan Đoković

#Vesna Dedić

'