AKTUELNO

Ne propustite prvu epizodu!

Nova serija nastala u saradnji TV Pink i produkcijske kuće “Contrast Studios”, “Preživeti Beograd” – urbana, gradska priča iz vizure četiri mlade devojke koje su iz različitih delova Srbije došle u Beograd na studije – upravo počinje sa emitovanjem na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Foto: Promo.

U prvoj epizodi upoznaćete četiri glavne junakinje - Ružicu, Nevenu, Marinu i Ljudmilu – naizgled potpuno različite devojke, ali sa istom željom: da nađu svoje mesto u beogradskom životu.

Ružica (Nina Nešković) dolazi iz sela kod Kragujevca – svojeglava je, odlučna i istrajna u svojim namerama. Upisuje veterinu, i ostavljajući porodični dom za sobom, u Beograd nosi brigu zbog majke (Isidora Minić) i oca (Aleksandar Srećković Kubura), koji je neveran i samoživ.

Foto: Promo.

Pri samom dolasku u čuveni “Studenjak”, Ružica upoznaje Nevenu (Tamara Šustić), devojku iz sela kod Zrenjanina. Odlučna i odsečna, Nevena dolazi u Beograd da promeni svoj život iz korena. Bivši momak Stevan (Nikola Šurbanović), sebično i bezobzirno na sve načine pokušava da je zadrži za sebe.

Foto: Promo.

Ružica i Nevena otkrivaju da će biti cimerke, ali njihov mir u maloj studenstkoj sobi narušiće dolazak Marine (Bojana Stojković) – snalažljive i direktne devojke, koja je spremna na sve da bi došla do cilja. Marina studira produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, glumi Beograđanku i krije poreklo.

Foto: Promo.

Shvativši da su bez novca, tri devojke odlučuju da pronađu posao u lokalnoj prodavnici brze hrane, a kako će proći razgovor sa vlasnikom, saznajte ove subote u prvoj epizodi serije “Preživeti Beograd”.

Foto: Promo.

Ružica, Nevena i Marina upoznaju tri momka, večitog studenta Kokija (Lazar Nikolić), Crnogorca Jablana (Nemanja Rafailović) i razmaženog momka sa Dedinja Žanka (Dejan Maksimović), koji će uneti dinamiku već na samom početku njihovog boravka u Beogradu. Simpatije će se odmah roditi među Ružicom i Žankom, a njihov odnos briljantno je oživeo iskusni scenarista Đorđe Milosavljević, kroz sve peripretije sa kojima se mladi suočavaju u vezama.

Foto: Promo.

Kroz prvu epizodu upoznajete i četvrtu devojku – Ljudmilu (Lenka Petrović) – jedinu Beograđanku među devojkama. Ljudmila živi sa majkom i ocem (Milena Pavlović i Miloš Đorđević) u lošoj porodičnoj atmosferi. Kako će se njen životni put ukrstiti sa Ružičinim, Marininim i Neveninim, sjajno je prikazao talentovani reditelj Đorđe Stanimirović.

Foto: Promo.

Ovo je priča o svima koji su došli u veliki grad i onima koji su ih u tom gradu dočekali. “Preživeti Beograd” donosi gledaocima duh studentskog života, koji su fantastično prikazali debitant Đorđe Stanimirović i iskusni scenarista Đorđe Milosavljević.

Foto: Promo.

Kakve sve izazove nosi život u Beogradu, da li je istina da je postaje dom svakome ko želi da radi, napreduje i pronađe svoje mesto pod suncem velegrada – odgovore na ova i brojna druga pitanja pruža serija "Preživeti Beograd", zato ne propustite prvu epizodu koja je upravo počela na TV Pink.

Autor: Pink.rs

#najava

#preživeti beograd

'