AKTUELNO

Ti to super radiš i fore su bile super, svaka čast, rekao je Stefan Đurić Rasta.

Marko Dimitrijević dolazi iz Negotina i njegov talenat je ulična magija. Ovaj takmičar objasnio je da ga je otac naučio mađioničarskim trikovima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Marko je od Danice tražio da izvuče jednu kartu i nakon što je svima pokaže, vrati je u špil. Ona je pokušala da ga prevari i vrati kartu van špila, ali se ipak predomislila i stavila među ostale karte.

A jesi li video da imam malo čakaraste oči? Različite dve zenice, to nisi video, a karte si video - našalila se Danica Maksimović čiju je kartu pogodio ovaj takmičar.

Foto: TvPink Printscreen

Dva odlična trika! Što se mene tiče, dobro je što si sačuvao ostale trikove za dalje. Oba su bila odlična, dovoljna, što se mene tiče da prođeš -rekao je Srđan Žika Todorović.

- I što se mene tiče je dovoljno. Sviđa mi se tvoj nastup, lepo i pričaš. Nastup ti je dobar, imaš smisla za to, tako da od mene "da" - rekla je Ana Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Super intro, super priča između forica, odlična dikcija. Super govoriš, sve te razumemo. Ti to super radiš i fore su bile super, svaka čast - rekao je Stefan Đurić Rasta.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Dimitrijević je sa svih četiri "da" prošao u dalje takmičenje.

Autor: J. V.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

'