AKTUELNO

Često su eksperimentisale sa svojim fizičkim izgledom.

Kako su se menjali modni trendovi najpolularnije pevačica na našoj javnoj sceni praville su drastične promene kada je o njihovim frizurama reč.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom cele karijere, naša najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je uvek pratila trendove, bilo da je reč o frizurama ili o stilu odevanja. 2006. godine je napravila veliku promenu kada je reč o njenom izgledu reč i svoju tamnu kosu prefarbala u plavo. Ipak, nije dugo bila plavuša. Posle samo nekoliko meseci pevačica je vratila staru boju kose.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

U toku svoje karijere pevačica Ana Kokić je nakon učećća u jednom šuu programu odlučila da promeni boju kose, te se ofarbala u crno. Iako se većini dopao njen novi imidž ima i onih koji su glasali da se vrati u plavuše, pa je tako Ana postala plavuša i ostala sve do danas.

Foto: TvPink Printscreen

Folk pevačica Mira Škorić je doživela veliku transformaciju izgleda od početka karijere do danas. 1995. godine rodila je ćerku Milicu, a u tom periodu života nosila je kratku plavu kosu. Mira je kratko furala ovaj imidž, a onda se vratila u njenu prepoznatljivu boju - postala je ponovo brineta.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se na početku karijere javno zarekla da nikada neće postati plavuša, folk pevačica Seka Aleksić rešila je da u toku svoje karijere "prošeta" i plavu boju kose! Naime, Seka je takvu frizuru nosila dok je promovisala album "Kraljica". Nakog toga, vratila se u svoju boju kose na kakvu smo je navikli.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Atraktivna Katarina Živković na početku svoje karijere imala je dugu plavu kosu. S obzirom na to da je imala 18 godina, Katarina je bila pravi devojčurak, sa drugačijim stilom šminkanja i oblačenja. Sada, nakon 12 godina karijere, ova pevačica nosi crnu boju kose i važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni.

Foto: Printscreen YouTube/OfficialDaraOnline, TvPink Printscreen

Popularna pevačica Dara Bubamara šišala se i puštala kosu, probala čak i kako joj stoji crna kosa, nosila i delom obrijanu glavu, ali se ipak vratila proverenoj, plavoj nijansi. Danas je najzadovoljnija svojim izgledom.

Foto: Printscreen YouTube/Funky G, TvPink Printscreen

Na početku svoje karijere Anabela je bila blajhana plavuša. Kako je sazrevala na estradnoj sceni ona je menjala svoju boju kose i često eksperimentisala.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Pevačica Mina Kostić je prava džepna venera na našoj estradi. Nju smo mogli da vidimo u različitim izdanjima, ali u jednom periodu je bila plavuša - onda kada je promovisala pesmu "Seksi robot". Već duže vreme je crnokosa.

Pink.rs

#Ana Kokić

#Anabela

#Dara Bubamara

#Katarina Živković

#Mina Kostić

#Mira Škorić

#Seka Aleksić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'