AKTUELNO

Supruga i venčani kumu su takođe ličnosti sa javne scene.

Kompozitor Saša Milošević Mare, navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Navodno, Milošević je u subotu uveče napravio incident u Luci Beograd kada je pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici i tom prilikom isekao ruk.

Zbog ovoga je i završio u Urgentnom iz kojeg je ubrzo i pobegao, a potom se navodno ponovo vratio zbog povrede glave.

Foto: Andrej Nihil

Saša Milošević Mare je u braku sa violinistkinjom i koncert majstorom Beogradske filharmonije, Ksenijom Milošević, koja je 15 godina mlađa od njega. Ono što mnogi verovatno ne znaju jeste da je Ksenija ćerka čuvenog muzičara, saksofoniste Bokija Miloševića koji je preminuo u aprilu prošle godine. Par se venčao 2013. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Vanju.

Pročitajte još: 40 DANA OD SMRTI GRUOVA PORODICA BEZ DINARA! Udovica Danica traži posao da bi prehranila decu, glumci i pevači sakupljaju novac!

Osim što za ženu ima ćerku poznatog saksofoniste, Maretov kum je takođe sa javne scene. Naime, glumac Andrija Milošević je ovom paru venčani kum. Ono što je interesantno jeste da i mlada i mladoženja i kum imaju ista prezimena - Milošević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

#Saša Milošević Mare

'