AKTUELNO

Nije mogla da podnese svakojake komentare!

U petak će se navršiti tužnih 40 dana otkako je tragično nastradao Dalibor Andonov Gru, a iako niko ne može da nadomesti gubitak tate i supruga, njegovoj porodici u pomoć su pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su i poznati glumci i pevači.

Foto: Printscreen Instagram/danicaandonov

Marko Đurovski je zajedno sa Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem organizovao prodaju majica, a sav novac dao je Danici Andonov i njenim sinovima. Naime, kako domaći mediji saznaju, Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici, koja nema zaposlenje. Kako je jedino Gru zarađivao za života, njegova porodica susrela se sa novim životnim problemom - trenutno nemaju dovoljno prihoda. Zato su ovaj prijateljski i humani gest odmah podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vest.

Iako se do sada nikako nije oglašavala Gruova udovica Danica, sa kojom poznati reper ima dva sina Vuka i Relju, sada se putem saopštenja obratila svima sledećim rečima:

Foto: Printscreen Instagram/danicaandonov

Autor: Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

#Danica Andonov

'