AKTUELNO

Otkrivamo detalje.

Sloba Radanović prijavio je policiji da je u stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretira. Policija je odmah došla do stana gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. On ima ogrebotine, a Kija crvenilo i bol u nozi. Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilaštvom istražuju se sve okolnosti događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekadašnji bračni par Sloba Radanović i Kija Kockar su šokirali javnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''. Ipak, brak je stavljen na test koji nisu prošli pa su su se po napuštanju pomenutog rijalitija razveli.

Foto: RTV Pink

Pročitaj više: ZADNJI PUT TI GOVORIM, USTAJ! ČEKAJU LJUDI! Marija budila Miljanu da ide na kiretažu, ona se predomislila! (VIDEO)

S obzirom da je Sloba pevač, a Kockareva se takođe oprobala u pevačkim vodama, mediji su ih spajali i često se njihov odnos nalazio u centru pažnje. Iako su, kako i sami kažu, ostali u korektnim odnosima, jutros oko 5 časova se dogodilo nešto što će alarmirati sve njihove obožavaoce i široku javnost.

Autor: M. Mijatović

#Sloba Radanović

'