AKTUELNO

I ona dala svoje viđenje

Vest dana, barem kada je reč o domaćoj estradi, svakako je konflikt koji su tokom noći imali bivši supružnici Slobodan Radanović i Kristina Kockar, a koji je kulminirao do fizičkog okršaja. Mnogi su, komentarišući ovaj nemili događaj, ostali zatečeni ne smatrajući da je ovakav scenario moguć.

Foto: TvPink Printscreen

Ovim povodom pozvali smo Anabelu Bukvu, pevačicu i majku Lune Đogani, koja je za naš portal imala da izjavi samo sledeće:

- Ne komentarišem tuđe živote, i moj mi je previše – prokomentarisala je Anabela kratko, ne želeći da se dalje upliće u ovu dramu.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodno smo kontaktirali Lunu Đogani, sa kojom je pevač Slobodan Radanović u prvoj sezoni rijalitija „Zadruga“ započeo ljubavnu vezu, iako je još uvek bio u braku sa Kijom Kockar.

Foto: Pink.rs, E-stock

Podsetimo, Sloba Radanović prijavio je policiji da je u stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretira. Policija je odmah došla do stana gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. On ima ogrebotine, a Kija crvenilo i bol u nozi. Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilaštvom istražuju se sve okolnosti događaja.

Pročitajte još: Nakon OKRŠAJA Kije i Slobe, koji sada oboje demantuju, OGLASILA SE I LUNA ĐOGANI! Evo šta je imala da kaže o bivšem dečku i nekadašnjoj suparnici! (FOTO)

#Anabela Atijas

'