AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Prava drama odvijala se rano jutros, oko 5 časova, u stanu Slobe Radanovića, pevača i bivšeg zadrugara, i to između njegove bivše supruge Kije Kockar i njega. No, sada je otkriveno i šta je pevačica radila pre nego što je došla kod njega.

Bivši supružnici su se, navodno, sreli oko deset časova u jednom beogradskom restoranu na događaju, a Kija je tada prošla pored Slobe, nervozna, i tom prilikom ga nije čak ni pozdravila.

Jelena Nikolić, Kijina i Slobina zajednička prijateljica kod koje su sinoć bili na događaju koji je organizovala, oglasila se za naš portal te rekla da je sve izgledalo normalno kada je ovaj bivši par u pitanju.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama Kristina je nazdravljala vinom. Na snimku se vidi Kockareva u kolima, a na suvozačevom mestu i čašu vina.

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Foto: / Printscreen Instagram

Podsetimo,  kako je Sloba rekao policiji kada je pozvao da prijavi svoju bivšu suprugu, ona je upala u stan i navodno ga je maltretirala. Policija je odmah došla do stana gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo. Kako nezvanično saznajemo, pre ovog incidenta, Kija je došla do Slobinog stana, kako bi ga upitala da li je voli. Kada joj je on rekao da ne zna, pevačica je uzela veliki nož i pokušala sebi da naudi. Sloba je tada pozvao policiju, koja je odvela Kiju u specijalnu bolnicu na pregled, a kada je lekar utvrdio da ona nije za njih, poslata je u policiju na trežnjenje.

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'