AKTUELNO

O ovome retko priča!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković i ove subote za svoju vernu publiku pripremila je sjajnu zabavu kraj malog ekrana. Naime, ona će u najnovijem izdanju ''Magazina In'' koje je na programu TV Pink danas u 17 časova ugostiti četiri poznate dame: balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, novinarku Kseniju Vučić, književnicu i voditeljku Vesnu Dedić, kao i glumicu Ivanu Žigon.

Tom prilikom, Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o svom emotivnom životu, a Sanja joj je postavila pitanje koje interesuje milionski auditorijum.

Foto: TV Pink Printscreen

- Već 30 godina sam u poziciji da mi pričaju: ''Jao, za tobom uzdišu silni neki muškarci'' - rekla je Ceca u ''Magazinu In'', a onda je usledilo pitanje koje interesuje mnoge.- Kad ćeš upoznati tog jednog? - glasilo je pitanje Sanje Marinković, na šta je ona odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

- Jesi li me čula? Ko pre devojci, devojka njegova - rekla je Ceca, a šta je još otkrila o svom emotivnom životu saznaćete ukoliko ove subote budete uz emisiju ''Magazin In''.

PROČITAJTE JOŠ: BILI SMO ŠOKIRANI: Cecina prija van sebe zbog vesti o unučetu! Bogdanina majka progovorila o detaljima SVADBE!

Ne propustite novo spektakularno izdanje emisije "Magazin In" koje je na programu TV Pink danas u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Svetlana Ceca Ražnatović

'